deliver:Agile 2019

Schedule at a Glance

Schedule at a Glance

Your registration includes all Keynotes, access to ALL Sessions, and Special Events, plus breakfast, lunch, breaks, receptions, and parties.

For travel planning purposes, we recommend arriving on Sunday, April 28th [Registration opens at 3:00pm] and departing Wednesday, May 1st [Conference ends at 3:30pm].

Monday, April 29th

Events Throughout the Day

deliver:Collaborate Space & Agile Alliance Lounge OPEN: Daily

Exhibits Open: 12:00 - 3:30pm, 6:00 - 9:00pm

7:30 - 8:30am

BREAKFAST

8:30 - 10:00am

Opening & Keynote

10:00-10:20am

MORNING BREAK

10:20 -11:05am

Sessions- 45 minute talks

11:15am -12:00pm

Sessions-45 minute talks

12:00-1:30 pm

LUNCH & Exhibits OPEN

1:30 - 3:00pm

Sessions- 90 minute workshops
& Exhibits OPEN

3:00 - 3:20pm

AFTERNOON BREAK & Exhibits OPEN

3:20 - 4:05pm

Sessions-45 minute talks

4:15 - 5:00pm

Sessions-45 minute talks

6:00 - 9:00pm

ICE BREAKER & Exhibits OPEN

Tuesday, April 30th

Events Throughout the Day

deliver:Collaborate Space & Agile Alliance Lounge OPEN: Daily

Exhibits Open: 12:00 - 3:30pm

7:30 - 8:30am

BREAKFAST

8:30 - 10:00am

Keynote

10:00 - 10:20am

MORNING BREAK

10:20am - 11:05pm

Sessions- 45 minute talks

11:15am - 12:00pm

Sessions- 45 minute talks

12:00 - 1:30pm

LUNCH & Exhibits OPEN

1:30 - 3:00pm

Sessions- 90 minute workshops
& Exhibits OPEN

3:00 - 3:20pm

AFTERNOON BREAK & Exhibits OPEN

3:20 - 5:00pm

Sessions- 90 minute workshops

6:00 - 9:00pm

Conference Party

Wednesday, May 1st

Events Throughout the Day

deliver:Collaborate Space & Agile Alliance Lounge OPEN: Daily

Exhibits Open: 12:00 - 1:30pm

7:30 - 8:30am

BREAKFAST

8:30 - 9:15am

Sessions- 45 minute talks

9:25 - 10:10am

Sessions- 45 minute talks

10:10 - 10:30am

MORNING BREAK

10:30am - 12:00pm

Sessions- 90 minute workshops

12:00 - 1:30pm

LUNCH & Exhibits OPEN

1:30 - 2:15pm

Sessions- 45 minute talks

2:25 - 3:00pm

Closing

Questions?